Mergi la conţinutul principal
Grădină
Livadă
Viță-de-vie
Casă
Producători de vin
Promovează afacerea ta
Contact
Meniu principal
Grădină
Livadă
Viță-de-vie
Casă
Producători de vin
Promovează afacerea ta
Contact
Formular de căutare
Căutare
Căutare
Urmăriți-ne pe:
Eşti aici
paradisverde.ro
Ştiri
Editorial
Editorial
Editorial
Ce va face UE cu pesticidele care ucid albine
Share
Editorial
Ce puteţi păţi dacă nu ne daţi like pe Facebook
Share
Editorial
Oferta de mere „proaspete” a doamnei Linda Zhang
Share
Editorial
Pomul, trandafirul, ciuperca și piticul
Share
Cele mai citite Azi
Grădina de flori
Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?
Boli
Făinarea trandafirului, lămuriri și tratamente vindecătoare
Viaţă sănătoasă
Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută
Grădina de legume
La ce distanţe se plantează răsadurile de legume
Boli
Monilioza sâmburoaselor - momentele cheie pentru tratamente
Tratamente eco
5 manevre bio împotriva păduchilor verzi
Din bucătărie
Cel mai bun baiţ pentru friptura de miel
Plante medicinale
Pentru ce afecțiuni vă puteți baza pe brusture
Dăunători
Cum apărăm grădina de coropişniţe?
Fructe
În cât timp rodeşte şi câţi ani trăieşte un cireş
Întreținerea livezii
Când se fac tăierile la pomi?
Plante de interior
Cum se provoacă o nouă înflorire la orhidee
Sfaturi utile
Cum se obţine uleiul de trandafiri
Dăunători
Păduchele verde al mărului. Cum îi depistăm timpuriu prezența și cum se combate
Tratamente chimice
Lucruri mai puţin ştiute despre zeama bordeleză
Boli
Ciuruirea frunzelor pomilor sâmburoși: recunoaștere, prevenire și combatere
Siguranță alimentară
E. coli e prezentă în fiecare om. De ce nu ne îmbolnăvește pe toți?
Dăunători
Genul Tetranychus, peste 140 de specii de acarieni gata că facă iama în culturi
Întreținerea livezii
Despre forma neobișnuită a pomilor de la Mănăstirea Putna
Din bucătărie
Ce flori pot fi mâncate?
Arbuşti fructiferi
Tăierile de rodire la zmeur
Arbuşti fructiferi
Cum se udă corect zmeurul
Tratamente eco
Avantajele tratamentului cu lapte împotriva manei
Din bucătărie
Brioșe de post
Dăunători
Viespea neagră și viespea galbenă a prunului