Ingrediente
- 1-2 bucăţi de somon afumat
- gogoşari copţi
- 1-2 banane
- 3-4 linguri cu ulei de măsline
- sare, oregano
Cum se prepară
-
Baza salatei sunt gogoşarii copţi. Dacă îi aveţi îngheţaţi, nu trebuie să-i spălaţi după dezgheţare, dacă i-aţi preparat cu grijă.
-
Gogoşarii nu trebuie să-i tăiaţi. Rupţi arată foarte bine.
-
Peste gogoşari se adaugă somonul afumat, tăiat cubuleţe (eliminaţi pieliţa).
-
Adăugaţi bananele tăiate rondele de 0.5cm.
-
Stropiţi cu un pic de ulei de măsline, adăugaţi sarea, un pic de oregano şi gata!
-
Această salată are, pe lângă aspectul deosebit de atrăgător, şi o savoare pe măsură!