Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină

    Grădina de flori

    Grădina de legume

    Arbuşti fructiferi

    Arbuști ornamentali

    Arbori ornamentali

    Insecte folositoare

    Boli

    Dăunători

    Tratamente eco

    Tratamente chimice

    • Ce-i de făcut după ce-au trecut primele flori ale trandafirului?

    • Primele semne de fuzarioză

      Boala care cauzează misterioasa ofilire a tomatelor. Afectează 50% din culturile de tomate

    • Transplantarea bujorului.

      Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    • Soluţie 100% eco împotriva manei

  • Livadă

    Fructe

    Întreținerea livezii

    Boli

    Dăunători

    Soiuri de măr

    • Frunze de cireș ciuruite (în iunie)

      Ciuruirea frunzelor pomilor sâmburoși: recunoaștere, prevenire și combatere

    • Monilioza sâmburoaselor - momentele cheie pentru tratamente

    • Ce sunt tăierile „în verde” şi de ce se fac

    • Afide ascunse sub frunze de măr

      Păduchele verde al mărului. Cum îi depistăm timpuriu prezența și cum se combate

  • Viță-de-vie

    Îngrijirea viei

    Soiuri de struguri

    Arta și știința vinului

    Boli

    Dăunători

    • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

      Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

    • Petele untdelemnii sunt primele semne de infecție, care anunță atacul de mană

      Tratamente bio și chimice împotriva manei viței-de-vie

    • Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

    • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

      Cabernet Sauvignon

  • Casă

    Plante de interior

    Sfaturi utile

    Din bucătărie

    Viaţă sănătoasă

    Înfrumuseţarea casei

    Grădina din balcon

    • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

    • Rețeta de sirop de muguri de brad, fără fierbere.

      Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    • Cum se obţine uleiul de trandafiri

    • Cum se face delicioasa dulceață de nuci verzi

  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

    • Urmăriți-ne pe:

    Eşti aici

    • paradisverde.ro
    • Articole despre: irigare prin picurare

    Articole despre: irigare prin picurare


    • Grădina de legume

      Merită mulcirea răsadurilor?

      Share

    Top Paradis verde

    1. Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

    2. Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    3. Ciuruirea frunzelor pomilor sâmburoși: recunoaștere, prevenire și combatere

    4. Ce-i de făcut după ce-au trecut primele flori ale trandafirului?

    5. Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    6. Boala care cauzează misterioasa ofilire a tomatelor. Afectează 50% din culturile de tomate

    7. Monilioza sâmburoaselor - momentele cheie pentru tratamente

    • Îngrijirea viei

      Mai: lucrările la viţa-de-vie

    • Grădina de flori

      7 lucruri care salvează gazonul pe caniculă

    • Din bucătărie

      Cum se glazurează petalele de trandafiri de dulceață

    • Omida porumbarului sau Omida cu smocuri galbene
      Dăunători

      Omida cu smocuri galbene, dăunător ocazional la măr și prun

    • Plante medicinale

      Ce calități vindecătoare are coriandrul (dacă nu vă deranjează mirosul de ploșniță!)

    • Grădina de legume

      Cum recunoașteți tomatele coapte forțat

    • Întreținerea livezii

      Cum protejăm livada de brumă

    • Plante medicinale

      Cătușnica vindecă insomnia și alungă stresul

    • Din bucătărie

      Cum pregătim ardei vara, ca să-i umplem iarna

    • Inflorescențe de anason
      Plante medicinale

      Beneficiile pentru sănătate ale anasonului



    Urmăriți-ne pe
    • Termeni și condiții
    • Contact
    • Publicitate
    © 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

    Acest site utilizeaza cookie-uri.

    Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.