Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină

    Grădina de flori

    Grădina de legume

    Arbuşti fructiferi

    Arbuști ornamentali

    Arbori ornamentali

    Insecte folositoare

    Boli

    Dăunători

    Tratamente eco

    Tratamente chimice

    • Transplantarea bujorului.

      Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    • Plantare răsaduri tomate

      La ce distanţe se plantează răsadurile de legume

    • Legumele cultivate în solar se simt cel mai bine în jurul temperaturii de 25ºC

      Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

    • Cum dăunează furnicile grădinii şi cum rezolvăm problema

  • Livadă

    Fructe

    Întreținerea livezii

    Boli

    Dăunători

    Soiuri de măr

    • Tăieri drastice, în încercarea de a salva o livadă de păr afectată de focul bacterian

      Cea mai înspăimântătoare boală a gutuiului și părului

    • De ce se băşică frunzele de piersic

    • Cum protejăm livada de brumă

    • Prună atacată de larva viespii negre a prunului

      Viespea neagră a prunului: momentul exact pentru singurul tratament care poate preveni atacul

  • Viță-de-vie

    Îngrijirea viei

    Soiuri de struguri

    Arta și știința vinului

    Boli

    Dăunători

    • Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

    • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

      Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

    • Petele untdelemnii sunt primele semne de infecție, care anunță atacul de mană

      Tratamente bio și chimice împotriva manei viței-de-vie

    • Cum se fac butașii de Căpșunică

  • Casă

    Plante de interior

    Sfaturi utile

    Din bucătărie

    Viaţă sănătoasă

    Înfrumuseţarea casei

    Grădina din balcon

    • Rețeta de sirop de muguri de brad, fără fierbere.

      Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

    • Baiț yummy pentru friptura de miel!

      Cel mai bun baiţ pentru friptura de miel

    • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

      12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

    • Urmăriți-ne pe:

    Eşti aici

    • paradisverde.ro
    • Articole despre: bacterii glasogene

    Articole despre: bacterii glasogene


    • Întreținerea livezii
      Piersicul este mai sensibil la brumă datorită numărului mare de bacterii glasogene care se găsesc în mod natural pe pomi

      Cum previne zeama bordeleză efectele brumei și ale înghețurilor târzii

      Share

    Top Paradis verde

    1. Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    2. La ce distanţe se plantează răsadurile de legume

    3. Pentru ce afecțiuni vă puteți baza pe brusture

    4. Salvia, prietena creierului, a ficatului, plămânului și a vieții sexuale

    5. Cea mai înspăimântătoare boală a gutuiului și părului

    6. Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    7. Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

    • Colier de plastic aplicat pe o şarpantă.
      Întreținerea livezii

      Cum forţăm pomii tineri să intre pe rod

    • Cotar verde adult mărit
      Dăunători

      Cum ne apărăm pomii de cotarul verde?

    • Rețeta bolii la plante: stopi de apă, prezența agenților patogeni și un pic de căldură
      Tratamente chimice

      Cum „cauzează” mană ploile repezi de vară

    • Sfaturi utile

      Secrete pentru economisirea energiei la cuptorul electric

    • Dăunători

      Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

    • Mere la păstrare în beci
      Fructe

      De ce se strică fructele iarna în beci. Cum se dezinfectează beciul

    • Întreținerea livezii

      De ce cad fructele în lunile iulie şi august

    • Mentă sălbatică
      Plante medicinale

      Menta sălbatică, planta vindecătoare cu gust și miros aromat

    • Din bucătărie

      Brioșe de post

    • Grădina de legume

      Ce este rotaţia culturilor şi de ce e importantă?



    Urmăriți-ne pe
    • Termeni și condiții
    • Contact
    • Publicitate
    © 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

    Acest site utilizeaza cookie-uri.

    Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.