Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină

    Grădina de flori

    Grădina de legume

    Arbuşti fructiferi

    Arbuști ornamentali

    Arbori ornamentali

    Insecte folositoare

    Boli

    Dăunători

    Tratamente eco

    Tratamente chimice

    • Plantare răsaduri tomate

      La ce distanţe se plantează răsadurile de legume

    • De ce şi cum se palisează roşiile

    • Transplantarea bujorului.

      Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    • Legumele cultivate în solar se simt cel mai bine în jurul temperaturii de 25ºC

      Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

  • Livadă

    Fructe

    Întreținerea livezii

    Boli

    Dăunători

    Soiuri de măr

    • Prună atacată de larva viespii negre a prunului

      Viespea neagră a prunului: momentul exact pentru singurul tratament care poate preveni atacul

    • De ce se băşică frunzele de piersic

    • Efectul erbicidului neselectiv (total) asupra pomilor

      Ce se întâmplă dacă ajunge erbicid pe pomi?

    • Cum se face răritul fructelor

  • Viță-de-vie

    Îngrijirea viei

    Soiuri de struguri

    Arta și știința vinului

    Boli

    Dăunători

    • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

      Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

    • Chasselas doré

    • Mai: lucrările la viţa-de-vie

    • Busuioacă (tămâioasă) de Bohotin

      Busuioacă de Bohotin

  • Casă

    Plante de interior

    Sfaturi utile

    Din bucătărie

    Viaţă sănătoasă

    Înfrumuseţarea casei

    Grădina din balcon

    • Rețeta de sirop de muguri de brad, fără fierbere.

      Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    • Cu degetul mare de la mâna dreaptă, apăsați puternic în centrul palmei; cu cât mai tare, cu atât mai bine.

      12 soluții rapide pentru stoparea sughițului

    • Ce flori pot fi mâncate?

    • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

    • Urmăriți-ne pe:

    Eşti aici

    • paradisverde.ro
    • Articole despre: omida păroasă a stejarului

    Articole despre: omida păroasă a stejarului


    • Dăunători

      Omida păroasă a stejarului - foarte periculoasă pentru livezile de lângă păduri

      Share

    Top Paradis verde

    1. Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    2. Utilizările terapeutice ale laptelui-câinelui

    3. La ce distanţe se plantează răsadurile de legume

    4. Viespea neagră a prunului: momentul exact pentru singurul tratament care poate preveni atacul

    5. De ce şi cum se palisează roşiile

    6. De ce se băşică frunzele de piersic

    7. Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    • Din bucătărie

      Cum se face delicioasa dulceață de nuci verzi

    • Cireș cu legare deficitară
      Fructe

      Cireșul meu înflorește abundent, dar leagă puțin. De ce?

    • Plante medicinale

      Piretrul, planta medicinală care combate oxiurii și limbricii

    • Siguranță alimentară

      Cocos suspect de contaminare cu salmonela la Lidl

    • Afide lacome
      Tratamente eco

      5 manevre bio împotriva păduchilor verzi

    • Plante medicinale

      Nalba-de-grădină, frumoasă și de leac

    • Nectarin Cora
      Fructe

      Câteva secrete mai puțin știute despre piersic și nectarin

    • Din bucătărie

      Reţetă din Bucovina: pască mândră cu brânză şi stafide

    • Orhideele terestre se simt foarte bine în ghivece ceramice, chiar şi neperforate.
      Plante de interior

      Ce pământ şi ce ghivece le plac orhideelor?

    • Tratamente chimice

      Cum se prepară momelile chimice pentru coropişniţe



    Urmăriți-ne pe
    • Termeni și condiții
    • Contact
    • Publicitate
    © 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

    Acest site utilizeaza cookie-uri.

    Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.