Mergi la conţinutul principal
  • Grădină
  • Livadă
  • Viță-de-vie
  • Casă
  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Meniu principal

  • Grădină

    Grădina de flori

    Grădina de legume

    Arbuşti fructiferi

    Arbuști ornamentali

    Arbori ornamentali

    Insecte folositoare

    Boli

    Dăunători

    Tratamente eco

    Tratamente chimice

    • Transplantarea bujorului.

      Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    • Frunze de trandafir infectate de făinare

      Făinarea trandafirului, lămuriri și tratamente vindecătoare

    • Legumele cultivate în solar se simt cel mai bine în jurul temperaturii de 25ºC

      Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

    • Plantare răsaduri tomate

      La ce distanţe se plantează răsadurile de legume

  • Livadă

    Fructe

    Întreținerea livezii

    Boli

    Dăunători

    Soiuri de măr

    • Cum protejăm livada de brumă

    • De ce se băşică frunzele de piersic

    • Prună atacată de larva viespii negre a prunului

      Viespea neagră a prunului: momentul exact pentru singurul tratament care poate preveni atacul

    • Tăieri drastice, în încercarea de a salva o livadă de păr afectată de focul bacterian

      Cea mai înspăimântătoare boală a gutuiului și părului

  • Viță-de-vie

    Îngrijirea viei

    Soiuri de struguri

    Arta și știința vinului

    Boli

    Dăunători

    • Băbească neagră

    • Când se coc, strugurii inundă curtea cu un parfum îmbătător de fragi.

      Istoria puţin cunoscută a soiului de struguri „Căpşunică”

    • Molia viței de vie: tratamente minime în momente cheie

    • Un butuc de Cabernet Sauvignon de peste 20 de ani.

      Cabernet Sauvignon

  • Casă

    Plante de interior

    Sfaturi utile

    Din bucătărie

    Viaţă sănătoasă

    Înfrumuseţarea casei

    Grădina din balcon

    • Rețeta de sirop de muguri de brad, fără fierbere.

      Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    • Leac de la bunica pentru panariţiu

    • Cum se pregătesc frunzele de viţă pentru sarmale

    • Baiț yummy pentru friptura de miel!

      Cel mai bun baiţ pentru friptura de miel

  • Producători de vin
  • Promovează afacerea ta
  • Contact

Formular de căutare

    • Urmăriți-ne pe:

    Eşti aici

    • paradisverde.ro
    • Articole despre: parfum de iasomie

    Articole despre: parfum de iasomie


    • Plante cu flori
      Plante cu flori

      Iasomie (Jasmin)

      Share
    • Grădina de flori
      Ce parfum!

      Esenţialul despre iasomie

      Share
    • Plante cu flori
      Plante cu flori
      Parfumul Iasomiei de Madagascar este ameţitor!

      Iasomie-de-Madagascar (Stefanotis)

      Share

    Top Paradis verde

    1. Cum înmulţim bujorul, evitând pauza de înflorire?

    2. Cum protejăm livada de brumă

    3. Cum se face siropul de brad (sau pin) şi la ce ajută

    4. Pentru ce afecțiuni vă puteți baza pe brusture

    5. Făinarea trandafirului, lămuriri și tratamente vindecătoare

    6. De ce se băşică frunzele de piersic

    7. Reguli pentru aerisirea corectă a solarului

    • Din bucătărie

      Cum se pun la murat castraveţii pentru vară

    • Soiuri de struguri

      Băbească neagră

    • Plante de interior

      Monstera

    • Nectarin Cora
      Fructe

      Câteva secrete mai puțin știute despre piersic și nectarin

    • Frunză infestată de păduchele căpșunului
      Dăunători

      Păduchele de frunză al căpșunului - combatere bio și chimică

    • Tomatele defoliate au un aspect foarte îngrijit.
      Grădina de legume

      Ce este defolierea la tomate, cum și de ce se face

    • Plante cu flori

      Laur roz (Leandru)

    • Întreținerea livezii

      Ce sunt tăierile „în verde” şi de ce se fac

    • „Semnătura” minierului placat
      Dăunători

      Minierul placat - recunoaștere și combatere

    • Din bucătărie

      Pere coapte, cu ciocolată



    Urmăriți-ne pe
    • Termeni și condiții
    • Contact
    • Publicitate
    © 2025 Paradis Verde. Toate drepturile rezervate.

    Acest site utilizeaza cookie-uri.

    Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.