51spi111S2151bpi111B2151spi111S1851ppi211C2251gpi111R2151cpi111M2151lpi111D1951cpi511C2151fpi311FP2151ipi111I1951ppi211F2151mpi211M2151fpi211P2151rpi811RC2151fpi111FF1951tpi211C2151fpi611S1851tpi111C2151upi311U3251cpi111CD2151fpi511FD3251gpi311E21

Ceaiuri recomandate pentru răceală și guturai:

  1. Ceaiuri antitermice cu soc, tei, busuioc, salvie, pir, ghințură.
  2. Ceaiuri sudorifice cu mentă, lumânărică, soc (flori și fructe), gălbenele, frasin, brusture, ienupăr, isop, mesteacăn, mușețel. Se beau de preferat seara, înainte de culcare.
  3. Ceaiuri antitusive cu podbal, pătlagină, fenicul, ciuboțica cucului (rădăcini), sunătoare, trei-frați-pătați, urzică și coada-șoricelului (luat cu Bitter suedez).
  4. Ceaiuri emoliente cu tei, soc, cimbrișor, gutui.
  5. În faza de debut, răceala se stopează cu infuzie de cimbrișor și eucalipt și tinctură de echinaceea, care întărește sistemul imunitar și împiedică înmulțirea virusurilor.

Alte tratamente naturiste pentru: